/Kondicijski trener Vatrenih na seminaru u Poljskoj LUKA MILANOVIĆ ODRŽAO PREDAVANJE POLJSKIM TRENERIMA
0000028948_750_422_cut

Kondicijski trener Vatrenih na seminaru u Poljskoj LUKA MILANOVIĆ ODRŽAO PREDAVANJE POLJSKIM TRENERIMA

Član stožera A reprezentacije i nositelj srebrne medalje sa Svjetskog prvenstva u Rusiji Luka Milanović na poziv je Nogometnog saveza Poljske održao predavanje o kondicijskoj pripremi.

 

Luka Milanović docent je kineziologije pri zagrebačkom Kineziološkom fakultetu, gdje je i voditelj Zavoda za kineziologiju sporta. Milanovića je dugogodišnje iskustvo kondicijske pripreme u košarci i u nogometu dovelo do stožera hrvatske A reprezentacije, za čiju se kondicijsku spremu brinuo i uoči Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine.

 

Na poziv sportskog direktora Poljskog nogometnog saveza Stefana Majewskog te voditelja odjela za edukaciju i licenciranje trenera Dariusza Pasieke, Milanović je otputovao u poljski Lodz na posebnu konferenciju za nogometne trenere. Konferencija je organizirana povodom 100. obljetnice NS Poljske, a na njoj je sudjelovalo 1500 poljskih trenera s UEFA A te UEFA PRO licencama.

 

Kondicijski trener Vatrenih na konferenciji je održao predavanje o kondicijskoj pripremi sportaša te o svojim iskustvima sa Svjetskog prvenstva, nakon čega su poljski treneri imali priliku Milanoviću postavljati pitanja o navedenim temama.

Podijeli
  •  
  •  
  •