Kompletirana su gotovo sva natjecanja u Vukovarsko – srijemskoj županiji

Nakon što se u zadanom terminu odigralo zadnje kolo u svim ligama županije preostalo je odraditi nekoliko neodigranih odgođenih susreta pa su tako u Iloku i Donjem Novom Selu gledatelji mogli uživati u nogometu još 90 minuta dok će meč županjske lige u Cerni gdje je trebao gostovati Rašk biti odrađen u proljetnom turnusu.

Oglas

U Iloku je Fruškogorac stigao do očekivane pobjede nad gostom iz Cerića koji je jedva dočekao kraj kako bi izvršio remont i vratio se na stare staze jer je ne tako davno ova momčad bila i prvak i sigurno ovo 14.mjesto nije ono što ovakva kvalitetna nogometna sredina zaslužuje. Dobro su se Cerićani držali no u finišu susreta je očito presudila duža klupa domaćina ili bolje rečeno prekratka klupa gosta, ali i majstorstvo Drage Ćorića koji je dva puta tresao mrežu Mladosti.

Oglas

Fruškogorac je ovom pobjedom skočio dva mjesta prema gore pretekavši pri tome Nagoslavce i Croatiju te će prezimiti na vrlo dobroj sedmoj poziciji s 25 osvojenih bodova. U Donjem Novom Selu nije bilo pobjednika i svaki je takmac postigao po jedan pogodak za podjelu bodova s tim da je domaćin spašavao bod u završnici susreta nakon uvodnog vodstva gosta iz Novih Jankovaca u prvome dijelu. Bio je to derbi sredine ljestvice pa se nakon njega poredak nije niti malo promijenio tek će ova dva tima prezimiti s jedni bodom više na računu. Susret u Cerni nije odigran i neće ni biti u ovoj kalendarskoj godini pa konačno možemo zaključiti natjecanja u VSŽ za tekuću godinu i početi puniti baterije za nova uzbuđenja koja nas očekuju u novoj godini i novoj polusezoni.

Oglas

Prva ŽNL VSŽ (zaostali susret):

HNK Fruškogorac – NK Mladost Cerić 4:0 (Ćorić Drago 45′, 86′, Hai Danylo 70′, Ivković Radovan 85′)
Važna pobjeda, jako teška utakmica, bodovi unaprijed upisani, izuzetno teški uvjeti za igru, ali uzeli smo tri boda i to je najbitnije. Poveli smo na vrijeme, gosti su imali priliku za povratak koju nisu iskoristili i kasnije je utakmica bila jednosmjerna. Čestitke svim mojim igračima i suigračima na odličnom angažmanu i solidno odrađenoj polusezoni, sada dobro odmoriti i pripremiti se za veliki posao koji nas čeka na proljeće. Domaćinu želimo što brži izlazak iz problema koji ih prate. Čestitke svim sudionicima današnje utakmice i vama na praćenju ove lige – izjavio je špiltrener domaćih Petar Krešimir Karamatić koji ujedno poziva sve simpatizere i prijatelje kluba da se odazovu na Žuto – plavu noć za što bolje informacije možete pronaći na Facebook stranici kluba..

Druga ŽNL VK

NK Polet (DNS) – NK Croatia Novi Jankovci 1:1 (Došen Renato 75′ / Petričević Toni 25′)

Druga ŽNL ŽU

Susret u Cerni je odgođen, a razlog su objavili gosti iz Rajevog Sela na svojoj FB stranici:

Zadnje kolo u ovoj polusezoni smo trebali gostovati u Cerni, ali na zahtjev domaćina utakmica je odgođena za proljetni dio prvenstva. Za nas je ovaj dio prvenstva završio.
Hvala svima koji su nas podržali ovu polusezonu.
Kolo Datum/vrijeme Mjesto Utakmica
05.11.2023 14:00 Gunja NK Jadran (G) – NK Budućnost (Š) 1:3
04.11.2023 14:00 Cerna NK Tomislav (C) – NK RAŠK -:- ODGOĐENA
10 05.11.2023 14:00 Strošinci NK Srijemac – NK Sloga Račinovci 1:2