/Kolo uvjerljivih pobjeda u Ligi NS Našice ZAGORAC I DALJE NA VRHU
martin - zagorac našice

Kolo uvjerljivih pobjeda u Ligi NS Našice ZAGORAC I DALJE NA VRHU

Zanimljivo 10. kolo odradili su našički trećeligaši proteklog vikenda, gotovo na svim terenima viđene su prave golijade, posebice u režiji gostujućih momčadi. U ovo se ne uklapa dvoboj Brezika i Lađanske koji jezavršen bez pogodaka, te onaj u Budimcima gdje je domaći Dinamo do vrha napunio mrežu Seone.

Mario Pranješ postigao je čak 4 pogotka od ukupno 8 koliko je Omladinac zabio Martinu u najuvjerljivijoj pobjedi kola. Davor Stanivuković postigao je tri u 7:1 pobjedi Poganovaca nad Vukom za koju je taj jedan počasni postigao prvi strijelac lige Ivan Meherek. Druga momčad Vihora zabila je još jedan manje, dakle 6 na gostovanju kod Mladost koja je nažalost tokom tjedna ostala bez dugogodišnjeg djelatnika Darka Grahovca za kojeg je održana minuta šutnje prije svih utakmica ovog kola. Među igračima Vihora s tri se gola istaknuo Marijan Kubala.

Zanimljiva igra brojeva u uvjerljivom slavlju Zagorca protiv Luga. Do 9. minute lider je vodio rezultatom 2:0 a oba pogotka djelo su igrača s brojem 9, Karla Žnidareca. Sljedeća dva gola pala su u 55. i 66. minuti a strijelac je igrač s brojem 6 Antun Stošić. Posljednji, peti pogodak pao je u 88. minuti, a nije ga zabio broj 8 nego 10 – Tomislav Banaj. Istim rezultatom Dinamo je slavio protiv Seone, a dvostruki strijelac bio je Josip Marošević.

NAŠ

Podijeli
  •  
  •  
  •