Kohorta pomogla u radovima oko uređenja stadiona

Navijači su uredili prostor ispred sjeverne tribine u Gradskom vrtu, a imali su priliku malo se podružiti i s našim igračima.

Oglas

Barem na kraće vrijeme nogometaši i navijači Osijeka imali su priliku biti zajedno. I rado su se podružili na stadionu tijekom četvrtka u poslijepodnevnim satima. Riječ je zapravo o radnoj akciji koju je NK Osijek organizirao zajedno s pripadnicima Kohorte u Gradskom vrtu. Odazvali su se pozivu da urede prostor ispod sjeverne tribine i oboje ogradu, a nije im pritom smetalo ni tridesetak Celzijevih stupnjeva u zraku. Zajedno s njima posla se „uhvatio“ i direktor stadiona Ante Polić dok su s razglasa odjekivale osječke navijačke pjesme.

Oglas

Dečke je obišla skupina prvotimaca i to prije svoga treninga, pa je odmah krenula i priča o novoj sezoni u kojoj i osječki profesionalci i njihovi vjerni fanovi ponovno imaju velika očekivanja. Kohortaši su za svoj trud počašćeni pizzama te pivom i sokovima, a ovo je prilika da im se još jednom zahvalimo na odazivu i dobro odrađenom poslu. Posebno nas veseli ta sinergija igrača i navijača, pa se nadamo i vjerujemo da će već od starta novog prvenstva Kohorta zajedno s ostalim ljubiteljima nogometa i simpatizerima Bijelo-plavih imati mogućnosti bodriti momčad s tribina.

Oglas

Izvor nkosijek