/Kod Šebalja nogomet – Slobodnica i Graničar Brodski Varoš USKORO MEMORIJAL JOSIP PAVLOVIĆ U SLOBODNICI
josip šebalj sbtv

Kod Šebalja nogomet – Slobodnica i Graničar Brodski Varoš USKORO MEMORIJAL JOSIP PAVLOVIĆ U SLOBODNICI

SPORT PLUS, u ponedjeljak, 15. 07. 2019. od 20,30 donosi ove teme:

TEMA: 1 –  Nogometni klub “Slobodnica” – osvrt na završeno prvenstvo u Drugoj ŽNL – centar te osvojen naslov prvaka kao i plasman u Prvu ŽNL. Početak priprema za novo jače i kvalitetnije natjecanje, pa novi igrački kadar, dolazak novog trenera kao i plan za novu sezonu u Prvoj ŽNL. Najava tradicionalnog Memorijala “Josip Pavlović” kojeg NK Slobodnica organizira u subotu i nedjelju, 20. i 21. srpnja.

GOSTI: * Darko Bazina, predsjednik NK “Slobodnica”

              * Ivan Jozić, kapetan NK “Slobodnica”

TEMA: 2 – Nogometni klub “Graničar” (Brodski Varoš) – rezime na završeno prvenstvo u Trećoj ŽNL – centar te osvojeno 1. mjesto i naslov prvaka kao i plasman u Drugu ŽNL – centar. Početak priprema i igrački kadar za novu sezonu te raspored nastupa na raznim turnirima i odigravanje prijateljskih utakmica kao i same klupske ambicije u novoj sezoni.

GOST: * Dubravko Tekić, predsjednik NK “Graničar” Brodski Varoš                

             * Davor Džanija, NK “Graničar” Brodski Varoš  

Foto SS YT

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.