/Kod Šebalja na čašici razgovora kuglači i moto-sport TAKOĐER I PREGLED SVIH NOGOMETNIH LIGA
josip šebalj sbtv

Kod Šebalja na čašici razgovora kuglači i moto-sport TAKOĐER I PREGLED SVIH NOGOMETNIH LIGA

SPORT PLUS, u ponedjeljak, 23. 09. 2019. od 20,30 donosi ove teme:

 

TEMA: 1 – Slavonskobrodski motociklist Nenad Jagodić nedavno je postao prvak Hrvatske u motociklizmu za oldtimere – classic race u klasi 5 do 750 ccm. Taj naslov Brođanin je osvojio u Požegi na stazi Glavica pa će biti riječi o tome kao i pokretanju novog kluba u Slavonskom Brodu te organizacijom neke od utrka.

 

GOST: * Nenad Jagodić, Moto klub “Požega”

 

TEMA: 2Pregled nogometnih liga s grafičkim tablicama: Treća HNL – istok, MŽNL – Brod – Požegao, Prva ŽNL Brodsko – posavska te sve 3 Druge ŽNL – Brodsko – posavske.

TEMA: 3 – Županijski kuglački savez – najava Svjetskog kupa u kuglanju pod nazivom NBC pokal koji će se od utorka, 1. pa sve do subote 5. listopada održati na kuglani Vijuš u Slavonskom Brodu. Osim najave tog događaja bit će riječi i o početku nove kuglačke sezone pogotovo za klubove s područja Brodsko – posavske županije.

GOST: * Ivan Keser, predsjednik ŽKS-a                 

* Zlatko Valić, dopredsjednik ŽKS-a

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.