Kitro hitro riješen za nastavak pobjedničke serije

Varaždinski Kitro momčad Marija Tepperta hitro je riješila za samo 65 minuta, bez osvojenog seta otputovali su na sjever naše domovine, dok su sva tri boda ostala u osječkom Gradskom vrtu gdje stoluje vodeća momčad ligaškog natjecanja.

MURSA – KITRO 3:0 (25:9, 25:14, 25:22)

MURSA-OSIJEK: Bogdanović, Kraljević, Marinović, Matoković, K. Šućur, Suk, Prlić, Ivančić, J. Šućur, Iliev, Nedić, Majer, Stanković.

KITRO VARŽDIN: Brandić, Brčić, Stanić, Ivić, Kolarević, Silić, Šomođi, Čilaš, Nevžala, Jošić, Mišlov.

Varaždinci su jedini koji su u dosadašnjem dijelu Superlige Osječanima otkinuli bod, u prvom dvoboju u Varaždinu Mursa je slavila 3:2 pobjedu, a to kao da je dodatno motiviralo Teppertovu momčad da se na brzinu obračuna s gostima i pokaže da je to bio samo dan slabosti a ne realan odnos snaga. Dva seta Mursaši su razbili goste, u trećem se malo opustili što su gosti iskoristili i u završnicu krenuli s prednosti, no u tom trenutku su domaći ponovno dodali gas i otišli do trećeg osvojenog seta.

U sljedećem kolu Mursa putuje u Rijeku po nastavak pobjedničke serije, dok će Varaždinci na svom parketu ugostiti Marsoniju koja je u ovom kolu bila slobodna.

© Sportalo.hr 2020. | Newsphere by AF themes.