Kiša poremetila planove u Tenji, jedino slavlje večeri za Carletto Staru Mošu

Drugi dan Malonogometnog turnira u Tenji bio je prvotno rezerviran za tri utakmice veteranske konkurencije, a zatim su trebale uslijediti četiri utakmice seniora. No, planove organizatora i navijača poremetila je kiša početkom trećeg susreta večeri. Iz jučerašnjeg programa tako su samo odigrana dva susreta u kojima su u prvom meču u veteranskoj konkurenciji Caffe 5 Gravia i AB Skripta podijelili bodove bez golova u mrežama, dok se za jedino slavlje večeri pobrinula  ekipa Carletto Stara Moša pobjedom nad Svijetom boja sa 4:1.

U prvoj utakmici drugoga dana Malonogometnog turnira u Tenji 2022. u veteranskoj konkurenciji AB Skripta i Caffe 5 Gravia podijelili su bodove u utakmici skupine B u kojoj gledatelji nisu mogli uživati u pogotcima, pa je susret završio najnepopularnijim rezultatom 0:0. Inače sama po sebi vrlo žustra utakmica s podijeljena tri žuta kartona i uz snažnu volju za pobjedom kod obje ekipe ipak nije rezultirala pobjednikom. Prilike su pljuštale na obje strane, no golmani su ipak uspjeli sačuvati prazne mreže.

U drugoj utakmici također u skupini B sastali su se Svijet boja i Carletto Stara Moša, a bodove su upisali dečki sa Moše za konačnih 1:4. Na početku je to bila tvrda utakmica, Svijet boja je bio u podređenom položaju ali je uspio odolijevati napadima Carlleta, koji su prvi gol zabili tek krajem prvog poluvremena. Nakon prvog pogotka igra u potpunosti prešla u kontrolu Carlleta i to se na kraju rezultatski i očitovalo. Za Carletto precizni su bili Lijić, Bubalo, Nad i Goljevački, dok je za Svijet boja poraz ublažio Torbarina.

Krenulo se i sa trećom utakmicom, ali pred sami početak kiša je odgodila kompletan program te sada je potrebno preformulirati raspored i nadati se da kiša neće i u budućnosti uznemiravati festival malog nogometa koji se ovih dana događa u srcu Slavonije.

Ukoliko nas vremenski uvjeti budu podržali, u petak će od 18:15 započeti susret Hobi doma i Starline Tenja iz skupine D,  a drugi susret seniora bit će onaj iz skupine A gdje se sastaju Turkalj Meister-Auto servis Grabar i Intermovistar. Potom slijede veterani, dva susreta igra Brokat Subotica, prvo sa Rosonerima pa sa ekipom Eko Jazo.

Zanimljiva je anegdota oko dolaska na utakmice i puta kojeg su potegli momci iz Subotice. Naime, dečki su se dogovorili da zbog dolaska iz Subotice da im se omogući igranje više utakmica zaredom radi dolaska na tunir pa stoga pohvale organizatoru na manevru, svim ekipama koji su im to omogućili, a dečkima iz Subotice kapa do poda na želji za dolaskom.

Potom se vraćamo ponovno na seniore i skupinu A, čeka nas susret Turkalj Meister-Auto servis Grabara i Osječko Radlera. Posljednju utakmicu vetarana u B grupi igrat će AB Skripta i Hebron Kafić Uzdravlje. Seniorski dio dana zaključiti će se dvama susretima, prvo susret u skupini C gdje se sastaju Mapros Šatori i Autopraonica Mustang, da bi spektakl trećeg dana u Tenji trebali zaključiti CB Park i Diesel servis Osijek.