”King’s Hill” – mjesto za kraljevski odmor na obroncima Papuka

Ono što je u bogatim europskim zemljama odavno postalo izbor broj jedan za kvalitetan odmor polako ali sigurno stiže i u naše krajeve. Priroda, mir, svjež i zdrav zrak, intima – sve je to ono što se nudi u King’s Hill kući za odmor.

Oglas

King’s Hill se nalazi u mjestu Draga pored Velike, na prekrasnim obroncima Papuka, u blizini Parka prirode, čarobnog izletišta Jankovac i brojnih sadržaja koje ovaj predivni dio Lijepe naše nudi svojim posjetiteljima. Riječ je o moderno uređenom objektu sa pet zvjezdica u kojem vas čeka sve što poželjeti možete za savršen odmor u prirodi, a opet uz sve blagodati modernog života.

Oglas

Oglas

Sama kuća ima četiri sobe s ukupno 10 ležaja, tri kupaonice, veliki bazen iz kojeg puca čaroban pogled na čitavu Zlatnu dolinu, hidromasažni bazen, velike terase, sjenicu sa roštiljem koja ovisno o željama gostiju može biti otvorena ili zatvorena u slučaju hladnog vremena. Naravno, u kući je veliki TV, wifi mreža i sve potrebno da svoje prekrasne trenutke odmah podijelite sa svojim najdražima koji nisu s vama.

Kako je riječ o vrlo lijepo uređenom objektu, potražnja za King’s Hillom je ogromna pa ukoliko želite u ovoj idili provesti neko vrijeme, a iznajmljivanje je moguće na minimalno dva dana, svoje rezervacije zabilježite što ranije. Rezervacije i sve informacije možete dobiti na broj – 099/6677-903 – Tomislav.