Kešinci u jeku priprema za nastavak natjecanja

Nogometaši Kešinaca intenzivno i naporno rade kako bi što spremniji dočekali nastavak natjecanja u đakovačkoj 2. ŽNL. Prethodne su sezone uvjerljivo i suvereno osvojili naslov prvaka u Ligi NS Đakovo, a jesenas su imali i vrlo bitnu ulogu u višem rangu. Momčad trenera Tomislava Ravnjaka jesen je završila na šestom mjestu s ukupno dvadeset osvojenih bodova, koliko imaju i Dinamo iz Trnave i Omladinac iz Đakovačkih Selaca.

Oglas

S pripremama je momčad krenula 06. veljače, a dosadašnji odaziv na treninzima je sasvim zadovoljavajuć. Naime, kako puno igrača ima školske i poslovne obveze, uprava kluba je organizirala prijevoz igračima koji borave u Osijeku zbog škole ili fakulteta.
Ekipu Keđinaca nije nitko napustio, a svlačionica je brojnija za jedno ime, ono Tomislava Frkovića, koji dolazi iz ekipe Naprijed iz Mrzovića. Uprava kluba trenutno razgovara s još nekoliko imena, ali još uvijek nema službene potvrde njihova dolaska.

Oglas

Do sada su Kešinci odigrali dvije prijateljske utakmice s momčadi Jedinstva iz Forkuševaca. U prvoj su utakmici slavili Forkuševčani, dok su se Kešinci revanširali tjedan dana kasnije. Sljedeći protivnik Kešinčana je momčad Vuke iz Razbojišta, a trener Ravnjak još uvijek traži protivnika za generalku 06. ožujka.
Proljetni dio prvenstva Kešinci otvaraju na teškom gostovanju u Mandićevcu koje su jesenas na svom terenu pobijedili. Cilj Kešinčana je što prije i matematički osigurati ostanak u đakovačkoj Segundi. Svi u klubu smatraju da za to imaju potrebnu kvalitetu, a jesenskim su rezultatima to i pokazali.