/Kelme sjajnom igrom došao do boda protiv Squarea POGODAK U DEBIJU ZA SENIORSKU MOMČAD ZABIO JE KADETSKI REPREZENTATIVAC JOSIP ŠALAJ
kelme

Kelme sjajnom igrom došao do boda protiv Squarea POGODAK U DEBIJU ZA SENIORSKU MOMČAD ZABIO JE KADETSKI REPREZENTATIVAC JOSIP ŠALAJ

Osječki hakleri priredili su pravu senzaciju u Dubrovniku osvojivši bod kod odlične momčadi Squarea koja se nalazi u samom vrhu 1. HMNL. Vrijednost ovog boda još dodatno podiže činjenica da su Osječani u Dubrovnik otputovali sa samo 7 igrača, bez nekoliko iskusnih prvotimaca pa se to činilo kao put bez nade, a na kraju čak ostaje i žal za pobjedom.

Osječani su odlično unišli u utakmicu, znali su da moraju ostaviti i zadnji atom snage na parketu i to su doslovno i učinili, dok je domaćin očito ipak malo podcjenio  Osijek u ovakvom sastavu. Domaćin je u vodstvo došao u 18. minuti preko bivšeg igrača Kelmea Gordana Duvančića, a tim rezultatom otišlo se i na odmor. U nastavku ista prriča, domaćin je pokušavao no naši malonogometaši su se odlično držali, a onda u posljednjih 10 minuta pravi spektakl. Najprije je mladi Josip Šalaj porvnao na 1:1, a zatim na rub senzacije Osijek doveo Jamičić pogodivši za vodstvo desetkovane momčadi iz slavonske prijestolnice.

Ipak, već prema običaju naši hakleri u posljednjim trenucima primaju pogodak i ostaju bez punog plijena, no bod u Gospinom polju, pogotovo u ovakvom sastavu je prava senzacija i dečki zaslužuju sve pohvale. Posebnu pohvalu zaslužio je hrvatski kadetski reprezentativac Josip Šalaj koji je u debiju u seniorskoj momčadi odigrao odličnu utakmicu i kao šlag na tortu zabio pogodak. Bravo Josipe!

U narednom kolu Osječani će ugostiti momčad iz istog kvalitativnog ranga kao što je i Square, Uspinjaču. Uz povratak nekoliko prvotimaca te podršku s tribina Osijek Kelme može do slavlja u predposljednjem prvenstvenom kolu.

tablica kelme

Podijeli
  •  
  •  
  •