KBK Borac Požega nastupio na prvenstvu Hrvatske u kickboxing-u – Ivano, Antonela i Matej viceprvaci!

Proteklog vikenda u Osijeku se održalo zadnje prvenstvo Hrvatske u full contact-u (FC) i point fighting-u (PF). Boje grada Požege ovaj puta branili su stariji kadet Ivano Đevlan u disciplini PF, dok su Antonela Peči, Robert Romanik i Matej Babić nastupili u FC pod pratnjom trenera Ivana i Mateja.
Ivano je nastupio prvi. Prvo kolo je imao direktan prolaz, dok u polufinalu dominira i pobjeđuje. Prolazi tako do finala, gdje ga zaustavlja Svjetski prvak iz Jastreba, čime Ivano po prvi puta zaslužuje titulu viceprvaka Hrvatske u kickboxing-u.
Uslijedili su nastupi u FC, prvo Roberta, koji je nažalost u polufinalu naletio na Svjetskog prvaka i profesionalnog borca, koji ga zaustavlja te se Robert ovaj put morao zadovoljiti broncom. Nakon toga nastupa naš natjecatelj (i trener), Matej u istoj kategoriji. Matej je ovoga puta zasjao te u prvoj minuti prve runde nokautirao protivnika iz Splita, te tako postao viceprvak Hrvatske u FC. Matej je sada 2. u Hrvatskoj u 2 borilačka sporta, taekwondo-u i kickboxing-u.
Zadnja nastupa Antonela, koju u finalu zaustavlja dvostruka državna prvakinja iz Splita, čime Antonela osvaja srebro. S obzirom da je ovo prvi Antonelin nastup u full disciplini, ovo je odličan rezultat!

Oglas

Svi borci pokazali su izuzetnu spremnost i vještinu, trenerski tim je izuzetno zadovoljan, a mi još jednom pozivamo sve zainteresirane da se priključe na naše treninge, još mjesec dana do ljetne stanke – poručuju iz kluba.

Oglas