/Kazne pretvaraju u nagrade SJAJNA IDEJA STIŽE IZ KUTJEVA
40427433_1065561013598952_5417360593973673984_o

Kazne pretvaraju u nagrade SJAJNA IDEJA STIŽE IZ KUTJEVA

Puno nogometnih klubova ima svoje interne pravilnike koji predviđaju kazne za određene prekršaje, često je tu puno zanimljivih ideja i po tome ova priča nije posebna. Isto tako određeni prikupljeni iznosi obično se potroše na nekakve večere, fešte i team buildinge, ali u Kutjevu su se sjetili puno boljeg načina za potrošiti skupljeni novac..


 

Naša seniorska momčad još prošle sezone na prijedlog nekoliko iskusnijih igrača uvela je pravilnik za treninge i utakmice, a uz pravilnik i simbolične kazne za sve prijestupnike.
Većina kazni je u iznosu 5-10 kn ( za kašnjenja, prljave kopačke, guranje kroz noge u popularnoj „ševi“….) , ali ima i oni malo skupljih za izgubljene bodove ili nepotrebne žute i crvene kartone koje idu i do 50 kuna.
Tako da je se naša popularna kutija redovito punila pa su naši dečki dio novca odlučili potrošiti tako da nagrade nekoga iz naše škole nogometa.
Uz dogovor s trenerima mlađih kategorija ovaj put je pao izbor na dječaka iz pionira Marka Štokoma.
Marko je krasan dječak koji je svoju nagradu zaslužio između ostalog radom ,zalaganjem, pristojnošću i redovitošću na aktivnostima.
Iako je nagrada simbolična nadamo se da će biti bar mali poticaj i ostalim dječacima i djevojčicama iz naše škole nogometa.
Marka su dečki odlučili nagraditi s novim kopačkama i tenisicama za nogomet, a sreća na njegovom licu kada je čuo svoje ime ne može se platiti.
Nadamo se da će Marko jednoga dana i sam dogurati do seniorske kategorije te moći na sličan način usrećiti neke mlađe generacije.
Želimo mu puno pretrčanih kilometara i golova u novoj opremi , a u što ne sumnjamo kada je Marko u pitanju.
„Kutija“ se nastavlja puniti i dalje , a naši dečki će, sigurni smo i sljedeći put naći način da nekoga nesebično obraduju.


 

screenshot-www.facebook.com-2018.09.01-00-09-33

Podijeli
  •  
  •  
  •