/Kauboji će nastavak kvalifikacija protiv Srbije odraditi u Zadru DVORANA VIŠNJIK ĆE UGOSTITI NAJBOLJE HRVATSKE RUKOMETAŠE
domagoj duvnjak hrs

Kauboji će nastavak kvalifikacija protiv Srbije odraditi u Zadru DVORANA VIŠNJIK ĆE UGOSTITI NAJBOLJE HRVATSKE RUKOMETAŠE

Završilo je SP u rukometu, ali odmora za Kauboje nema jer ih čak nastavak natjecanja u kvalifikacijskoj skupini za plasman na EP. Hrvatski rukometaši će odigrati dva susreta sa Srbijom, a nakon gostovanja u susjednoj državi domaćin susreta ove dvije reprezentacije će biti Zadar.

Dvorana Višnjik će tako svjedočiti susretu 4.kola 14.travnja s početkom u 20.30 sati, a HRT će prenositi ovaj kvalifikacijski susret. Tri godine su prošle od zadnjeg dolaska reprezentativaca u Zadar, a Hrvatska dočekuje ova dva susreta s dvije pobjede dok Srbija ima remi i poraz.

Foto HRS

 

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.