Karlovac bolji od Opatije

U nedjelju je u posljednjoj utakmici dvanaestog kola SuperSport Druge NL Karlovac na svom terenu bio bolji od Opatije te je goste bodovno sustigao i do kraja jeseni će se boriti za titulu zajedno s još pet klubova.

Oglas

KARLOVAC – OPATIJA 2:1

Prvo poluvrijeme i nije bilo na razini derbija, no u nastavku su se i jedni i drugi ipak razigrali i priuštili gledateljima dopadljiv nogomet. Ogromnoj većini gledatelja priuštili su i željeni rezultat, Karlovac se definitivno bori za vrh ma koliko Pamić pilio naopako i izbjegavao se svrstati u tu kategoriju klubova. Toni Kurečki je već u četvrtoj minuti drugog poluvremena donio vodstvo Karlovcu, no to veselje bilo je kratkog daha, Paolo Grbac je četiri minute kasnije vratio stvari na početak. Odluka je pala u 77. minuti kada je po drugi put kapitulirala gostujuća obrana, ovaj put strijelac je Josip Budimir.

Oglas

Igrač utakmice: Ivan Matiazh

Oglas

– Velika pobjeda Karlovca! Od početka govorim da smo skromno ušli u ligu, novi smo, veliki klub koji ima svoj identitet, ali ipak na ovoj razini mi još uvijek učimo. Držimo korak, ništa spektakularno, ali ono što dečki prikazuju na terenu je jedna dominacija ljubavi i pristupa i rezultat nas nagrađuje. Pobjedili smo utakmicu koju nitko nije očekivao da ćemo pobijediti, ta djeca i dalje uče i ja učim s njima, mi ćemo ostati skromni, nećemo ludovati ali smo svjesni da možemo svakoga pobijediti – izjavio je Igor Pamić, trener Karlovca.

– Zaslužena pobjeda Karlovca, nismo bili dovoljno agresivni. Samo ne znam jesu li oni toliko dobri ili ih sudac toliko voli. Ništa, idemo dalje, probat ćemo se podignuti i biti čvršći do kraja jeseni pa ćemo vidjeti gdje smo – kratko je prokomentirao Zoran Bogolin, trener Opatije.