Karlo Ulm iz Zrinskog u Ulm!?

Nakon što je prije nekoliko dana redove Zrinskog napustio Dos Santos koji je otišao na posudbu u Cibaliju, čini se da će momčad iz Jurjevca ostati bez još jednog igrača, ali za sada privremeno. Naime, mladi, tek osamnaestogodišnji Karlo Ulm na probi je u njemačkom klubu SSV Ulm 1846!

SSV Ulm u protekloj prekinutoj sezoni zauzeo je vrlo dobro 6. mjesto u Regionalliga Sudwest, četvrtom rangu njemačkog nogometa. Karlo Ulm rođeni je Vinkovčanin, počeo je u Cibaliji, a donedavno je nosio dres Osijeka, a ovo ljeto je stigao u Jurjevac. Od ponedjeljka do nedjelje je na probi u Njemačkoj, a plan je ako prođe sve u najboljem redu da se vrati i novu sezonu odradi u dresu Zrinskog, a onda po završetku sezone ode u Njemačku i tamo nastavi graditi svoju karijeru.

U skladu s ciljevima kluba, biti razvojna sredina za mlade igrače i njihovu afirmaciju, počinju se ostvarivati zacrtani ciljevi. Očekujemo da će u narednim godinama selekcija i ozbiljan rad dovesti do još snažnije afirmacije igrača i transferiranje istih u klubove većeg stupnja natjecanja. Također željno očekujemo početak izgradnje novog stadiona koji će dati puni legitimitet našem igranju u ovom rangu natjecanja – rekao je Danijel Drga, predsjednik Zrinskog za Sportalo.

%d blogeri kao ovaj: