/Karlo Primorac: “Bilo je to vrlo dobrih 60 minuta!” OSIJEK JE TREBAO SUSRET RIJEŠITI U SVOJU KORIST
karlo primorac nkos

Karlo Primorac: “Bilo je to vrlo dobrih 60 minuta!” OSIJEK JE TREBAO SUSRET RIJEŠITI U SVOJU KORIST

Prva reakcija svih u osječkom taboru nakon provjere s rumunjskim Sepsijem je bila kako je Osijek morao ovaj susret riješiti u svoju korist. To se odnosi na razdoblje do 60 minute kada je na terenu bila zasigurno jača i kompaktnija osječka momčad koja je u potpunosti natjerala suparnika na defanzivu i rijetke dolaske pred Ivušićeva vrata.

Odigrali smo sigurno vrlo zahtjevnu utakmicu, oni su ipak momčad iz gornjeg dijela ljestvice u svom prvenstvu. Bili smo vrlo dobri u prvom poluvremenu i još tih 15 minuta nastavka, kada smo imali i vodstvo te još nekoliko odličnih prillika. Dakle, trebali smo voditi 2-3 gola razlike, ali smo olako propustili te šanse. I onda smo izmijenili praktički cijelu momčad, da bismo pružili priliku i drugima. Žao mi je što su igrači s klupe pokazali to početno nesnalaženje kada su ušli na teren, pa su odmah primili gol. No, moram i te dečke pohvaliti jer su nakon toga odigrali dobro, konsolidirali se i šteta što nisu uspjeli doći do pogotka za pobjedu – istaknuo je pomoćni trener Karlo Primorac.

Skenderov asistent je dodao kako je dobro da su Osječani neplanirano popunili još jedan termin u odigravanju kontrolnih ogleda. Protivnik je igrao na način na koji će se vjerojatno veći broj hrvatskih prvoligaša postaviti u dvobojima s Osijekom, pa se i tomu treba prilagođavati…

Dobili smo i ovaj puta neke odgovore, tako je to na svakoj utakmici. Imame neke nove spoznaje i po pitanju igrača koji su nam se nedavno priključili, vidjeli smo što i koliko oni mogu. Jako dobro su prihvatili ono što se od njih traži, tako da sam mišljenja da nam je jako dobro došla ova provjera. Prije svega u komunikaciji između onih koji su već  bili ovdje nositelji igre i pojačanja koje smo doveli. Siguran sam da smo na dobrom putu i da ćemo ove pripreme iskoristiti na najbolji mogući način – završio je Primorac.

Foto nkosijek

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.