Karate i odbojka su teme novog Sport plusa

U ponedjeljak 22. siječnja s početkom u uobičajenom terminu od 20,30 sati u programu SBTV-a čeka nas novo, 954. izdanje emisije Sport plus koju uređuje i vodi Josip Šebalj. Ovoga puta Šebalj će sa svojim gostima razgovarati o temama iz karatea i odbojke.

Oglas

TEMA: 1 Karate klub “Slavonski Brod” – iza slavonskobrodskog karate kluba je bogata 2003. godina u kojoj su bili na velikom broju natjecanja. U klubu imaju dvoje vrhunskih sportaša koji su u kadetskoj reprezentaciji Hrvatske, Anu Lujić i Nikolu Birača koji su nastupili na Europskom prvenstvu u katama, dok ih sada u veljači očekuje novi nastup na EP, ali ovoga puta u borbama. To natjecanje kao i sva druga na kojima su bili te što očekuju u ovoj godini bit će tema u emisiji.

Oglas

GOSTI: Zdenko Horvat, sportski direktor KK “Slavonski Brod”

Oglas

Ana Lujić, Karate klub “Slavonski Brod”

TEMA: 2Juniori MOK “Marsonia” – osvrt na Prvenstvo Hrvatske koje se ovaj vikend održalo u Zadru za juniore i na kojem su nastupili Brođani sa svojom ekipom. Uz trenera juniora Belmina Begića u Zadru je bio i trener seniora Miloš Živanović koji u prvoj ekipi ima nekoliko nadarenih juniora s kojima svakodnevno radi. Osim u svojoj ligi juniori MOK Marsonia natječu se među seniorima u Drugoj ligi – istok u kojoj stječu potrebno iskustvo.

GOSTI: Belmin Begić, trener juniora MOK “Marsonia”

Ivan Pejanović, kapetan juniora MOK “Marsonia”