Kaptol ugostio Lučko u posljednjoj provjeri pred prvenstvo

Jučer su nogometaši Kaptola na svom terenu odmjerili snage s Nogometnim klubom Lučko, bivšim hrvatskim prvoligašem, a aktualnim članom 3. HNL Središte u kojoj se proteklu prekinutu sezonu završio na 8. poziciji.

Od samog početka bilo je jasno da su gosti kvalitetnija momčad što su vrlo brzo i naplatili golovima. Kako je utakmica odmicala domaći su hvatali konce i sve bolje parirali kvalitetnijem gostu, preko Sadileka su imali i neke opasne situacije, no do pogotka ipak nisu stigli. Gosti iz Lučkog na kraju su došli do uvjerljive 6:0 pobjede, no i Poleti je imao razloga za zadovoljstvo jer je mogao vidjeti i dobrih stvari od svoje momčadi, ali i stvari koje treba ispraviti u završnom tjednu priprema pred dvoboj protiv protiv Kuzmice u kojem ljubitelji nogometa očekuju još jednu golijadu, baš onako kako su ove dvije momčadi već navikle svoje navijače u međusbnim ogledima.

Nakon dvoboja Kaptola i Lučkog domaćin je priredio i treće poluvrijeme u kojem su puno bolje parirali gostima koji su iz Kaptola otišli prezadovoljni viđenim i doživljenim.

© Sportalo.hr 2020. | Newsphere by AF themes.