/Kapetan je uz trenera Primorca najavio derbi s Dinamom ŠKORIĆ: NASTAVITI DOMAĆI NIZ
škorić primorac nkos

Kapetan je uz trenera Primorca najavio derbi s Dinamom ŠKORIĆ: NASTAVITI DOMAĆI NIZ

Osječki kapetan je uz pomoćnog trenera Primorca najavio predstojeći derbi s Dinamom u Gradskom vrtu.

U najavi predstojećeg derbija s Dinamom u Gradskom vrtu na konferenciji za novinare bili su kapetan Mile Škorić i prvi pomoćni trener Karlo Primorac. Obojica su naglasila kako će utakmica sigurno biti vrlo zahtjevna za Bijelo-plave jer Modri imaju dvije podjednako kvalitetne momčadi s kojom mogu igrati i na europskoj i na domaćoj sceni. No, Osijek ima lijep niz domaćih pobjeda (sedam uzastopce), pa je Škorić poželio da se ta serija nastavi i u petak.

Kapetan je dodao kako je ozračje među igračima dobro, samopouzdanje je također na visokoj razini, dok je Primorac istaknuo da Dinamo na terenu djeluje opasnije kada nema dugo loptu u svom posjedu i na to svakako treba pripaziti. Za nastup neće biti spremni Jugović i Dugandžić, dok Silva još nije stekao pravo nastupa. Press konferenciju u cijelosti pogledajte ovdje:

https://www.facebook.com/nkosijek/videos/2410669785680350/

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.