Kapetan i izbornik se priključili Vatrenima u Osijeku

Kapetan Luka Modrić i izbornik Zlatko Dalić priključili su se Vatrenima u Osijeku uoči prve utakmice nove sezone Lige nacija protiv Austrije.

Oglas

Što ti je život… Luka je stigao u Osijek poslije još jednog maestralnog dostignuća osvajanjem petog naslova prvaka Europe s Real Madridom, a izbornik nakon što je putem dobrih spominjanja ispratio oca Ivana. Radost i tuga. Isprepletene emocije. Luka je među Vatrenima proslavio još jedan u nizu trofeja, Zlatko pronašao utjehu u bolnom trenutku. Jedan uz drugoga. Kapetan i izbornik.

Oglas

Emotivno je bilo i kad je tijekom večere torta s Realovim i logom Lige prvaka stizala do Lukina stola, a team menadžerica Iva Olivari drhtavim glasom progovorila o još jednom trijumfu hrvatskog nogometnog Maestra.

Oglas

“Najaviti tortu za osvajača Lige prvaka peti put… Teško će itko poslije mene imati tu čast, zadovoljstvo i privilegiju. Luka, Real je ove sezone u Ligi prvaka pokazao čudesan karakter, a ti si, Luka, predvodnik te priče. Kao igrač, kao lider, ali u prvom redu kao čovjek. Kad jednog dana odeš Hrvatska i Real Madrid tek će tad shvatiti kakvog su igrača imali. Meni se čini da se ovoj torti raduješ više nego prethodnima, a poznavajući te, mislim da već planiraš šestu iduće godine”, rekla je Iva Olivar uz gromoglasni pljesak suigrača, izbornika, članova njegova stožera i predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, Marijana Kustića.

A Luka… On je, kao i uvijek, bio prilično skroman.

“Hvala svima na čestitkama. Sretan sam što sam osvojio petu Ligu prvaka, ponosan na sve ono što proživljavam u Realu i reprezentaciji. Još uvijek nisam svjestan svega što mi se događa u karijeri. Pred nama su četiri važne utakmice, znam da je kraj sezone i da je svima naporno, ali ‘ajmo ih odraditi na, što je moguće bolji način, a onda ćemo se odmoriti i pripremiti za ono što nas čeka do kraja godine”, rekao je Luka.

Šlag je stigao na kraju. Uz slasne zalogaje Lukine pobjedničke torte na prigodan je način obilježen pravi “baby boom” među hrvatskim reprezentativcima, od kojih su u posljednjih godinu i pol dana čak devetorica postali očevi. Svoje prve reprezentativne dresove dobili su Ilija Budimir, Noa Vlašić, Viktor Kramarić, Nika Brekalo, Luka Pašalić, Mauro Ćaleta-Car, Lovro Ivušić, Luka Perišić i Lorenzo Livaja.

Neka djece. Život mora ići dalje. A obitelj… Ona i postoji da bi se dijelile tuge i radosti. Vatrena obitelj. Oduvijek i zauvijek!

Izvor HNS