Kalendar futsal natjecanja “proljeće 2021.”

Sredinom prosinca odigrani su posljednji službeni susreti nakon čega je uslijedila zimska stanka. Sutra i službeno započinje zimski prijelazni rok, te će do početka proljetnog dijela sezone naša pažnja biti usmjerena na transfere. Prema kalendaru natjecanja sredinom siječnja drugoligaši bi trebali započeti s natjecanjem, dok je prvo kolo proljetnog dijela prvoligaške sezone na rasporedu tjedan dana kasnije. Svakako vrijedi spomenuti da će sredinom siječnja Olmissum u Ligi prvaka ugostiti belgijski Charleroi.

Oglas

U 2.HMNL-istok natjecanje će započeti već ovog vikenda. Epilog je to dogovora vodstva natjecanja s klubovima, imajući u vidu situaciju gdje su zbog korona-virusa moguće nove odgode. U 2.HMNL-jug će se tri zaostala susreta iz jesenskog dijela sezone odigrati između 12. i 19.siječnja, a od 22.siječnja na rasporedu su susreti 11.kola. U 2.HMNL-zapad MNK Rab ima čak četiri neodigrana susreta, te ostaje za vidjeti kada će se ti susreti odigrati. Iz kalendara natjecanja izdvajamo i nastupe naše reprezentacije u kvalifikacijama za EURO 2022.

Oglas

Krajem siječnja Marinko Mavrović debitirat će na klupi reprezentacije. Hrvatska bi 27.siječnja u Varaždinu trebala ugostiti Albaniju, a četiri dana kasnije naša će izabrana vrsta gostovati u Danskoj. Po svemu sudeći presudni susreti u lovu na EURO Hrvatsku očekuju u ožujku kada u dvostrukom ogledu “mini-vatreni” igraju protiv Ukrajine.

Oglas

Kalendar natjecanja proljetnog dijela sezone donosimo u nastavku.

Download (PDF, Unknown)