/Kalaica: Možemo se nositi s Englezima OPROSTITI SE OD EURA BAREM BODOM
0000028554_700_394_cut

Kalaica: Možemo se nositi s Englezima OPROSTITI SE OD EURA BAREM BODOM

Izbornik mladih Vatrenih Nenad Gračan i reprezentativci Nikola Moro i Branimir Kalaica održali su konferenciju za medije uoči sraza s Engleskom, posljednjem na Europskom prvenstvu.

Nenad Gračan

“Želja nam je ostvariti pozitivan rezultat. Protiv Francuske smo pokazali da možemo, da smo se fizički i psihički podigli te želimo ostati na toj razini i pokušati pobijediti. Ovo je veliko iskustvo za sve, i one kojima su to zadnji nastupi za ovu generaciju i one koji ostaju. Važno je ne posustajati bez obzira na poraze, vidjeli smo da problema na ovako jakom turniru imaju i po imenima jače reprezentacije. Bit će za Engleze određenih promjena u momčadi, razmišljamo da svi koji su ovdje ujedno i nastupe”

Nikola Moro

“Engleska ima vrhunske igrače, kvalitetne pojedinačno i momčadski, a nije realno da smo i mi i Englezi u ovoj situaciji na tablici. Nismo pokazali najviše što možemo, ostali smo dužni sami sebi, navijačima i svima koji nas gledaju. Ipak, nakon loše prve utakmice, u drugoj smo pokazali više. Optimist sam”

Branimir Kalaica

“Engleska je vrlo snažna momčad, a budemo li igrali kao protiv Francuske, možemo se nositi s njima. Nadam se da ću zaigrati, a odluka je na izborniku”

Podijeli
  •  
  •  
  •