/Kakve legende, slavili s protivnikom nakon poraza! IGRAČI JOVAČE NA NAJBOLJI NAČIN SHVATILI AMATERSKI NOGOMET
FB_IMG_1569829124016

Kakve legende, slavili s protivnikom nakon poraza! IGRAČI JOVAČE NA NAJBOLJI NAČIN SHVATILI AMATERSKI NOGOMET

Iako gotovo svi ponekad zaboravimo bit amaterskoj sporta, postoje trenuci i pojedinci koji nas na to podsjete. Naravno da je sport, pa tako i amaterski sjajan način za brigu o zdravlju, održavanje tjelesnog zdravlja i prilika za socijalizaciju mladih, ali je isto tako i najbolji način za sklapanje novih poznanstva i prijateljstva. Jedna takva priča dolazi nam iz Vezova, odnosno Marinog Sela.

U jučerašnjoj utakmici 2. ŽNL Požeško-slavonske domaća HNK Graševina nije imala problema doći do nova tri boda u susretu protiv Jovače iz Marinog Sela, ali u popularnom trećem poluvremenu naišli su na žestok otpor gostiju. Naime, u Vetovu se slavio kirvaj, Sv. Kuzma i Damjan što je dodatno popravilo ionako veselu atmosferu u vinskom raju Zlatne doline. Domaća navijača skupina Promili uvijek se ponaša u skladu s imenom, graševina je uvijek u opticaju a to se očito dopada i ekipama koje dolaze u Vetovo.

Među dečkima iz Jovače jedna petorka se posebno udomaćila pa su ostali na fešti u Vetovu i kada su svi njihovi suigrači i ljudi iz kluba već odavno otišli kući. Niti težak poraz sa čak 10 primljenih golova nije dečke omeo da se provesele sa svojim sportskim prijateljima! Čitava priča je dodatno zanimljiva kad se zna da nije riječ o susjednim selima nego je udaljenost od Vetova do Marinog Sela više od 90 kilometara.

Podijeli
  •  
  •  
  •