Kakva bitka Dinama i Graničara!

Hvala Vanja! Mogli bi tako ovih dana svaki tekst otvarati jer ideja o prvenstvu himni se pokazala kao pun pogodak, svaki dan se vodi nekoliko pravih okršaja, nažalost samo virtualnih a ne i na terenu, no i ovo je vrlo zanimljivo u ovakvoj situaciji u kojoj se svi skupa nalazimo.

Oglas

Najbolju “utakmicu” do sada odigrali su Dinamo Vidovci i Graničar iz Županje. Borba doslovno za svaki glas, prelazila je prednost u više navrata s jedne na drugu stranu, u posljednji sat glasanja Graničar je krenuo sa 20ak glasova prednosti, 15 minuta prije isteka vremena za glasanje Dinamo je došao do prednosti od 4 glasa, a onda u tih 15ak minuta i osigurao pobjedu koja je na kraju iznosila 1684 – 1645! Na 3300 glasova odlučilo je njih 40! Fantastično!

Oglas

Bilo je još vrlo zanimljivih okršaja do sada, prednjačio je dvoboj MNK Broda i Croatije Bogdanovci, no ovo je ipak bila razina više prije svega zbog ogromnog broja glasova, najvećeg do sad u našim anketama.

Oglas

Izazvao je ovaj izbor pravu mobilizaciju po klubovima, dijele se ankete, šalju se poruke, poziva se prijatelje da glasaju. U prvom krugu, odnosno pretkolu imali smo 15 000 glasova, a u ovoj fazi će to biti debelo prebačeno, gotovo sigurno udvostručeno! Još jednom podsjećamo da po završetku ovog izbora spremamo novi, izbor najveće sportske legende Slavonije i Baranje, vjerujemo da će pobuditi sličan interes kao i ovaj, svi klubovi imaju svoje legenede, ljude koji su obilježili povijest kluba pa će se i tu sigurno voditi velike bitke! Više o tom izboru pročitajte OVDJE.