Kakav preokret, od 0:2 do finala!

Kraljevi drame! Šta su sinoć napravili odbojkaši Murse se rijetko viđa, od 0:2 u setovima i izgubljene situacije stigli su do velike pobjede i još većeg finala u kojem ih čeka zagrebačka Mladost!

Oglas

MOK MURSA – OK SPLIT 3:2 (21:25,21:25,25:17,25:21,20:18)

Oglas

Nije bilo lako gledati prva dva seta, zapravo nije uopće bilo lako gledati ovu dramu. Prva dva seta osvojio je Split koji je u ovim polufinalnim dvobojima pokazao da je zaista sjajna momčad, kako su odigrali pomalo nam je i žao što su morali ispasti, ali u konačnici, ispali su od bolje momčadi, momčadi koja je još jednom pokazala čelična muda. Kad je najteže, kad je imerativ najveći mogući, kada sve ono što ste radili čitavu godinu visi o niti odigrati ovakva tri seta.. to mogu samo pravi šampioni, Mursa to je, bez obzira na ishod finala!

Oglas

Treći set bio je kamilica, Mursa ga je lako osvojila, onda je nekako inercijom došao i četvrti za poravnanje, u njemu Split kao da je uhvatio malo daha i krenuo po pobjedu. Na sve ili ništa i jedni i drugi, sjajna, velika borba za svaku loptu, za svaki poen. Drama, nad dramama, spašavanje s jedne pa s druge strane i na kraju mrvica sreće, znanja i one sportske sreće koja te nagradi za sve ono što si radio na svakom treningu, na svakoj utakmici kada si mogao a nisi podcjenio protivnika, sportska sreća ovoga puta bila je na strani Osječana koji će tako u dvobojima protiv Mladosti u borbu da ovu sjajnu sezonu učine – povijesnom i nezaboravnom, najvećom u klupskoj povijesti!