Kadrovska promjena u NK Mladost Čačinci- Ivica Marjanović nasljednik Dragana Zubaka na klupi Mladosti!

Promjene trenera ovog tjedna u 1. ŽNL VPŽ nisu obišle niti NK Mladost Čačince! Nakon tri odigrana kola momčad je bila stopostotna, no nakon dva uzastopna poraza funkciju trenera dao je svojevoljno na raspolaganje trener Dragan Zubak, a Uprava Kluba našla je novo rješenje u vidu stratega Ivice Marjanovića!

Oglas

Mladost iz Čačinaca nakon odličnog otvaranja prvenstva gdje su u tri kola obilježili tri pobjede sa fantastičnom gol razlikom od čak 24:3, u posljednja dva kola obilježila je poraze od Slavonije i Sloge. Dva uzastopna poraza nagnala su trenera Dragana Zubaka da samostalno preda funkciju glavnog trenera Klubu, a u njemu će ostati na funkcijama u mlađim kategorijama.

Oglas

-“U ponedjeljak sam najavio upravi kluba da odstupam ukoliko ne dobijemo Zdence u nedjelju. Pali smo u prvoj ozbiljnoj utakmici protiv Sladojevaca, drugoj protiv Zdenaca, tako da.. čovjeka se drži za riječ, a vola za rogove. Ostajem u Mladosti kao trener kategorija U-13 i U-15, te naravno uz ogradu i veselim se daljnim uspjesima moje Mladosti.”- komentar je bivšeg trenera Mladosti Dragana Zubaka, sada već bivšeg trenera seniorske ekipe.

Oglas

Uprava Mladosti stoga se dala u potragu za glavnim trenerom, a čast da vodi čačinačku Mladost pripala je strategu Ivici Marjanoviću, koji je u svojoj igračkoj karijeri igrao u BiH, orahovačkom Papuku te u Mikleušu gdje je posljednjih sedam godina proveo kao igrač-trener.

-“Jučer smo sjeli s Ivicom i sve dogovorili za 20 minuta. Naš novi trener imao je nekoliko ponuda iz okolice koje nije htio prihvatiti, no naš poziv je očito bio ono nešto. Upoznat je s momčadi, te kako nam je rekao dati će sve od sebe da Mladost bude oštra i napadačka momčad, što je jedna od stvari koja nas je i spojila. Želimo mu dobrodošlicu u klub. “- objasnio je predsjednik kluba Hrvoje Hečimović.

S obzirom da su ambicije Mladosti kao i uvijek izrazito visoke, novi trener Marjanović najavio je da ćemo u Čačincima gledati atraktivan napadački nogomet, a uz to očekuje se i borba za vrh prvenstvene ljestvice 1. ŽNL VPŽ!

-“Nakon nekoliko godina bez nogometa, došao je poziv koji nisam mogao odbiti. Igrat ćemo isključivo napadački nogomet, ova momčad to može i samo ako budu puno radili, a malo pričali, možemo jako puno. Čačinci su sredina koja živi za sport, a posebno za nogomet i ja ću dati sve od sebe da im sa svojom ekipom donesem puno radosnih i lijepih trenutaka”- prokomentirao je novi trener Mladosti Ivica Marjanović.

Treneru Marjanoviću kao i bivšem treneru Draganu Zubaku želimo puno uspjeha na novim klupskim funkcijama!