/Kadeti Murse Zanatlije osvojili ligu NS Osijek MOMČAD TRENERA ZDRAVKA ŠIMEKA NASLOV JE OSVOJILA SA 7 BODOVA PREDNOSTI ISPRED METALCA
mursa kadeti

Kadeti Murse Zanatlije osvojili ligu NS Osijek MOMČAD TRENERA ZDRAVKA ŠIMEKA NASLOV JE OSVOJILA SA 7 BODOVA PREDNOSTI ISPRED METALCA

Čelnici osječkog županijskog nogometnog prvoligaša Murse Zanatlije, ondašnji predsjednik Zvonko Nikolandić i stalni tajnik Zlatko Koščević, imajući viziju i ideju, udarili su temelje školi nogometa. Pokojni , tadašnji dopredsjednik omladinske škole Vinko Kojić ostati će upisan zlatnim slovima u knjigu stvaranja omladinskog pogona.

Prijašnjih godina kroz klub su prodefilirala mnoga imena. Po mnogima najveći trenerski obol u radu s mlađim kategorijama pružio je Ognjen Vojnović.

U novije vrijeme zapaženo mjesto pripada treneru Zdravku Šimeku, usprkos brojnim problemima, s kadetskom selekcijom Mursa Zanatlije osvaja prvo mjesto u Ligi mladeži NS Osijek.

mursa kadeti 2

– Od upozorenja da je to selekcija loših,zločestih,nekulturnih dječaka, na koncu se pokazalo da su to hrabri,dobri i iskreni mladići,zrelog i jedinstvenog razmišljanja kako na terenu , tako i van njega . I to se mora poštivati,pozdraviti i pohvaliti – u hipu će trener Šimek elaborirati cjelokupnu situaciju, pa nastavlja:

Uz dečke iz kluba Slavka i Damira Stamenkovića, Tomljenovića, Prenkpalaja, Matića, Bilića, Ermenića, Pajtaka, Bućeka, Rupčića i Pepića klubu su pristupili Škrobar, Štibi, braća Fišer, Krpata, Vujić, Majić i Ileš i to je postala solidna baza za rad. Posebno se zahvaljujem mom prvom suradniku, Saši Bučeku.

mursa kadeti 3

Rezultati su apsolutno plod mukotrpnog rada!?

Ukupno smo u sezoni odradili 68 treninga, odigrano je 9 prijateljskih i 14 prvenstvenih utakmica . Osvojili smo 37 od mogućih 42 boda ili 88% uz gol razliku 67:5 . I to nije sve. Ponekad smo morali igrati bez jednog,dvojice ili više igrača koji su bili priključeni seniorskom rosteru. Ta činjenica budi zadovoljstvo jer nakon dužeg perioda naši mladići utiru put prema seniorima. To je znak da škola ne radi bez cilja i da se postavljeni zadaci polako ostvaruju – poentira trener Šimek.

Prve seniorske minute u netom svršenoj sezoni upisali su: Adrian Buček, Mateo Škrobar, Slavko Stamenković, Domagoj Štibi, Ivan Prenkpalaj, Hrvoje Tomljenović i Filip Fišer.

Ne mogu reći da nije bilo kašnjenja na trening ili utakmicu, poneki prosvjed ili prigovor ali jedinstvo i zrelo razmišljanje mogu samo pozdraviti i pohvaliti. Momci, hodajte uzdignute glave jer to i zaslužujeterekao je u završnoj riječi Zdravko Šimek.

tablica kadeti

Podijeli
  •  
  •  
  •