Kadeti Marsonije osvojili međunardonu titulu!

Lijepe vijesti stižu nam iz Slavonskog Broda, odnosno točnije iz Splita gdje su se odigravale završnice Sportskih igara mladih. Mladi brodski odbojkaši okitili su se titulom najboljih u međunarodnoj konkurenciji, a MOK Marsonia se dakako time pohvalila na službenoj stranici s koje prenosimo kompletnu objavu:

Oglas

Dragi Brođani, odbojkaški i svi ljubitelji sporta, čast nam je javiti vam odličnu vijest direktno iz Splita: MOK Marsonia (mlađi kadeti) je međunarodni prvak u odbojci!

Oglas

Dečki su na najljepši mogući način predstavili Hrvatsku i grad Slavonski Brod na međunarodnom natjecanju sportskih igara mladih. U prvoj utakmici bili su bolji od predstavnika BiH, ekipe OK Kakanj (2:0 u setovima, 25:19 i 25:15). U drugoj finalnoj utakmici bili su bolji od predstavnika Srbije, ekipe OK Bavanište (2:0 u setovima, 25:21 i 25:17).

Oglas

Bravo šampioni, čestitamo vam, još jedno zlato oko vrata, međunarodno! Ponosni smo na vas. Veliko Hvala svim roditeljima na podršci i organizatorima SIM-a, koji svake godine omogućuju djeci sportska natjecanja i uživanje na moru.

Sastav: Ivan Pejanović (kapetan), Josip Šokčević, Jona Janković, Antonio Lačen, Karlo Breščaković, Dario Blažević, Šimun Bogdanović, Endy Džebić, Bruno Orešković, Šimun Šaravanja, Gašpar Pavlović, Ivan Dugandžić i trener Branimir Garić.