Kadeti Marsonije nastupili na jakom turniru u Zagrebu

Tradicionalni Božićni turnir u odbojci održava se svake godine u Zagrebu u prosincu. Ove godine bio je to 12. turnir na kojem je sudjelovalo 10 odbojkaških ekipa, 6 ženskih i 4 muške ekipe. Turnir se igrao dva dana, 18. i 19. prosinca 2021. u domu odbojke Bojan Stranić na Savi.

Oglas

Ove godine su po prvi puta nastupili i mlađi kadeti (2007. i 2008. godište) našeg kluba MOK “Marsonia”. Nakon međusobno odigranih utakmica naša ekipa je upisala jednu pobjedu protiv Daruvara i dva poraza protiv ekipe iz Čavla i domaćina iz Zagreba, te zauzela 4. mjesto na turniru. Moglo je biti i malo bolje u prvoj utakmici protiv ekipe Čavle ali to je manje bitno. Važno je da su domaćini pozvali Marsoniju iz Slavonskog Broda na ovakav jači turnir i da su na kraju dobili pohvale od organizatora i da su pozvani nagodinu.

Oglas

Čestitke ekipi Zagreba koja je uvjerljivo bila najbolja na turniru i hvala Zagrebačkom odbojkaškom savezu na pozivu i organizaciji turnira. Veselimo se ponovnom dolasku u Zagreb – poručili su iz Marsonije.