Jurica Bešlić i Ivan Golub u Sport plusu

Ponedjeljak je ponovno pred vratima a s njim i novo izdanje Sport plusa, emisije koja je u programu SBTV-a posvećena zanimljivim sportskim temama iz Brodsko posavske i Požeško slavonske županije. Urednik i voditelj Josip Šebalj i ovoga puta u gostima ima dva vrlo zanimljiva gosta iz nogometa.

Oglas

TEMA: 1 – Nogometni klub “Psunj Sokol” (Okučani) – osvrt na prvi dio jesenske polusezone u kojoj je klub zauzeo 5. mjesto u natjecanju zapadne skupine Prve Županijske lige s 5 pobjede, 4 neodlučenih i 4 poraza. Veliki dio u klubu posvetili su uvjetima za rad, pa je tako u Okučanima puno toga novog napravljeno, dok planova imaju još. Bit će riječi i o omladinskom pogonu i mlađim dobnim kategorijama koje imaju u klubu.

Oglas

GOST: Ivan Golub, predsjednik NK “Psunj Sokol” Okučani

Oglas

               

 TEMA: 2 –  Nogometni klub NK “Sloga” (Trenkovo) – osvrt na rezultate i aktivnosti u 2020. godini s naglaskom na jesenski dio prvenstva u Prvoj Županijskoj ligi Požeško – slavonskoj. Od ljeta 2016. godine trener u klubu je Jurica Bešlić čija je momčad trenutno na 10. mjestu sa 4 pobjede, 2 remija i 7 poraza te imaju 8 bodova manje nego prošle jeseni. Ove godine planiraju se radovi na igralištu, dok je raspisan natječaj za izvođača radova za tribinu, ogradu i svlačionice. Bit će riječi o izborima za predsjednika ŽNS-a kao i aktivnostima u Požeškom sportskom savezu čiji je Bešlić djelatnik.

GOST: Jurica Bešlić, trener i igrač NK “Sloga” Trenkovo