Jure Srzić: “Želimo biti u vrhu i razvijati mlade igrače”

Nogometaši Orijenta su već debelo u pripremama, novi trener momčadi s Kvarnera je mladi stručnjak Jure Srzić koji u kadru ima 21 igrača plus 3 vratara i već marljivo radi na slaganju igre za novu sezonu.

Oglas

– Imamo dobre uvijete za rad, imamo momčad na okupu, svi se već dobro znaju i nema puno nepoznanica. Dobro radimo, želimo izgraditi prepoznatljiv stil igre te spremni dočekati prvo kolo, cilj nam je biti što bliže vrhu lige, razvijati mlade igrače iz ovog našeg bazena i pomoći im da naprave i iskorak prema višim ligama. Slijede nam pripremni ogledi protiv Rudeša za vikend i odmah u srijedu protiv Opatije na Kantridi, a onda i završna dva tjedna pred početak sezone – za Sportalo je rekao trener Orijenta Jure Srzić.

Oglas

Novu sezonu Orijent će otvoriti protiv Solina na Kantridi, a jasno je da će već taj dvoboj dati naslutiti što i kako su odradili u pripremama iako je sezona duga i bit će puno žestokih okršaja za bodove. Inače, prije nekoliko dana Orijent je odigrao zanimljivu pripremnu utakmicu, ugostili su Fleetwood Town, engleskog trećeligaša i pružili mu dobar otpor, a gosti s Otoka su u konačnici slavili rezultatom 3:0.