Juniori Grafičar vodovoda su nedodirljivi u svome dvorištu

Završena je još jedna sezona nadmetanja budućnosti slavonskobaranjskog nogometa okupljenih u Kvalitetnu ligu mladeži, a svoju kvalitetu, dominaciju i sjajne uspjehe pod vodstvom potentnog mladog stručnjaka Ivice Buljubašića još su jednom potvrdili juniori Grafičar vodovoda osvojivši uvjerljivo prvo mjesto. Mladi Osječani su iza sebe ostavili juniore Cibalije, Marsonije, Slavonije, Đakova, Graničara i ostalih pobjegavši najbližem pratitelju iz Vinkovaca velikih 11 bodova.

Oglas

Osim odličnih rezultata u prvenstvu mladi Grafičari niže već nekoliko sezona i iznimne rezultate u kup natjecanju gdje su redovit sudionik i gotovo uvijek u samoj završnici što je dovoljan pokazatelj velikog potencijala ove ekipe i njenog trenera, ali i čitave škole nogometa koja kontinuirano ostvaruje dobre rezultate i odgaja kvalitetne igrače, ali nažalost ne za sebe već za druge.

Oglas

Poznato je da već nekoliko godina Grafičar nema seniorsku momčad pa je dovoljno zamisliti kako bi to izgledalo da svi ti sjajni mladi igrači ostanu u svom klubu i igraju za svoj dres. Nadamo se u skoroj budućnosti revitaliziranju seniorskog pogona jer uz igrače iz svog pogona te uz odlične tvornice igrača u NK Osijek Krpan – Babić akademiju ne može nas nitko uvjeriti da Grad Osijek ne zaslužuje jednog odličnog drugoligaša kojega ove sezone nažalost ljubitelja nogometa neće uopće imati.

Oglas

Buljubašićeve bebe su sezonu okončale sa samo dva poraza, ostvarivši čak 20 pobjeda i uz indikativan podatak da nisu igrali kalkulantski u rubrici neodlučeni ishodi ostala je upisana nula. Postigli su uvjerljivo najviše pogodaka i primili uvjerljivo najmanje s gol razlikom preko sto pogodaka u plusu s prosjekom od nevjerojatnih 6 pogodaka po susretu i jedini premašili brojku od preko 100 postignutih pogodaka u 22 prvenstvene utakmice.