/Juniori Đakovo Croatije ugostili mađarskoga trećeligaša MEĐUNARODNI SUSRET ĐAKOVA I KOZARMISLRNYA
Image-42

Juniori Đakovo Croatije ugostili mađarskoga trećeligaša MEĐUNARODNI SUSRET ĐAKOVA I KOZARMISLRNYA

Nogometni klub Đakovo Croatia zaista raste u svakom pogledu, možda se to najmanje vidi na rezultatima prve momčadi koja isto tako hvata sve bolji ritam. Klub je položen na sjajan način, već sami dolazak na stadion puno toga govori jer je infrastruktura zaista u neusporedivo boljem stanju nego prije nekoliko godina. Ipak, uz to što je infrastruktura jako važna, prva momčad isto tako, temelj svakog kluba je omladinskih pogon, a tu Đakovčani rade značajne iskorake. Škola se sve bolje i bolje slaže, a da se posebna pažnja posvećuje mladima dokazuje i organizacija međunarodne utakmice za juniore.
ĐAKOVO- Stadion Đakovo. Gledatelja: 100.
Sudac: Dražen Matasović (Đakovo).
Strijelci: 1:0- Brdarić (17), 1:1- Nagy (19), 1:2- Markvarth (37-11m), 1:3 – Horyath, 1:4 – Csernik (68), 1:5 – Csernik (71), 2:5 – Ljulj (76), 3:5 – Čuić (90).
ĐAKOVO CROATIA: Zorbaz, Ilakovac, Jukić, Milić, Brdarić, Čuić, Bionda, Sito, Mor, Ljulj, Stanušić (još su igrali: Lilić, Vidaković, Vitman, Gluhalić).
Trener: Tihomir Češnik.
KOZARMISLENY: Ipaw, Raez, G. Horyath, Fekete, Dalipi, Nagy, Denko, Markvarth, Ulakity, Sari, Gyori (još su igrali: Berdo, Csernik, P. Horyath ).
Trener: Jelena Richard.
Na đakovačkom stadionu odigrana je međunarodna utakmica između juniora trećeligaša Đakovo Croatije i druge momčadi mađarskog trećeligaša Kozarmisleny. U borbenoj i dopadljivoj igri s dosta prilika na obje strane vidjeli smo i lijepih poteza te naposljetku i golova kojih je bilo osam. Obje momčadi pokazale su propusnost u obrambenim redovima te dobru igru prema naprijed. Iako su Đakovčani poveli pogotkom Ivana Brdarića u 17. minuti, protivnička momčad vrlo brzo preokreće rezultat i dolazi do razlike od četiri gola. U posljednjih 20. minuta nogometaši trenera Tihomira Češnika su podigli razinu igre, ali osim fantastičnih pogodaka Karla Ljulja i Mateja Čuića, nisu mogli više. U domaćoj momčadi Josip Zorbaz bio je zapažen po odličnim obranama, a Karlo Ljulj se isticao točnim proigravanjima. I na kraju velikim pljeskom nagrađen je Ivan Brdarić koji zbog školovanja odlazi u Zagreb gdje planira nastaviti nogometnu karijeru u NK HAŠK –u.
Podijeli
  •  
  •  
  •