Juniori Cibalije izborili Prvu HNL

Nakon što su u polufinalnoj utakmici Kvalifikacija za popunu Prve HNL za juniore u sezoni 2022./2023. izbacili momčad Zadra, jučer su juniori Cibalie igrali finale gdje im se suprotstavila ekipa Hrvatskog Dragovoljca iz Zagreba. Finale se igralo u Novoj Gradiški, a pobjednika i putnika u najviši rang hrvatskog nogometa dobili smo nakon izvođenja jedanaesteraca.

Oglas

Nakon 90 minuta igre mreže su mirovale, a onda se pristupilo izvođenju udaraca s bijele točke gdje su smireniji i precizniji bili nogometaši trenera Petra Tomića. Nebeskoplavi juniori su bili precizni iz svih pet jedanaesteraca, dok je udarac Dragovoljčeve desetke obranio Cibalijin vratar Filip Kovačević. Za Vinkovčane su s 11 metara pogađali Borna Knezović, Antoni Bošnjak, Alen Kamenicki, David Bosak i kapetan Karlo Miljanić.

Oglas

Veliku su pobjedu juniori Cibalije proslavili sa skupinom navijača koja ih je pratila na jučerašnjoj utakmici. Juniori su se ovom pobjedom priključili klupskim pionirima i kadetima u elitnom rangu hrvatskog nogometa.

Oglas