/Josip Ravlić povećao prednost, najviše bodova Igoru Biličiću SVOJE SU GLASOVE I BODOVE RASPOREDILI PREDSTAVNICI SLAVONCA IZ BUKOVLJA
igor biličić

Josip Ravlić povećao prednost, najviše bodova Igoru Biličiću SVOJE SU GLASOVE I BODOVE RASPOREDILI PREDSTAVNICI SLAVONCA IZ BUKOVLJA

Uz opasku da su glasovi odavno već podijeljeni i da redakcija Sportala zna ime pobjednika nastavljamo donošenje glasovanja pojedinih klubova. Opaska je tu samo radi toga da se izbjegnu moguće kalkulacije u sumnje da se favoriziralo nekoga pred kraj našeg natjecanja. Glasove donosimo prema vlastitom nahođenju i sa željom da do samog kraja borba za vrh bude neizvjesna i izjednačena.

Slavonci iz Bukovlja su najviše bodova dodijelili Igoru Biličiću kojemu su ovo prvi bodovi, ali se odmah popeo visoko na ljestvici. Isto bodova je zaradio i Dragan Sremac kojemu su također prvi bodovi, a bod manje od njih je dobio Josip Ravlić koji se promiče u glavnog favorita za osvajanje naslova najboljeg igrača Prve ŽNL BPŽ za sezonu 2018/19. Mario Tadić je dobio drugi glas pa je razmak sada dostižan za vodećim Ivanom Pavkovićem.

Slavonac Bukovlje

Trener Mario Petrović

3 boda Dragan Sremac

2 boda Igor Biličić

1 bod Robert Ruhek

Glas za trenera – Mario Tadić

Kapetan Josip Padrić

3 boda Josip Ravlić

2 boda Igor Biličić

1 bod Dragan Sremac

Redoslijed nakon 8 klubova:

 1. Josip Ravlić 19
 2. Karlo Kokanović 13
 3. Ivan Misir 8
 4. Matej Gačić 7
 5. Josip Padrić 5
 6. Josip Nižić 4
 7. Igor Biličić 4
 8. Dragan Sremac 4
 9. Mario Bačić 3
 10. Denis Kljajić 3
 11. Matej Kurjaković 3
 12. Mario Petrović 3
 13. Tomislav Renka 3
 14. Marko Stepić 3
 15. Krešimir Vrljić 3
 16. Ivan Abramović 2
 17. Ante Gavran 2
 18. Dalibor Jukić 2
 19. Sebastijan Petričević 2
 20. Danijel Martić 1
 21. Robert Ruhek 1
 22. Hrvoje Živić 1

Treneri:

 1. Ivan Pavković 4
 2. Mario Tadić 2
 3. Irfan Islami 1
 4. Mario Petrović 1

Partner Sportala u ovom izboru su tvrtke Laurea i Pismoreklam iz Požege koje se brinu o dizajnu, printu, oslikavanju vozila, digitalnim rješenjima i još puno toga među čime je i proizvodnja pehara, medalja i plaketa.

 

Podijeli
 •  
 •  
 •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.