/Josip Mitrović sustigao Stipu Jančića IVAN LUKIĆ TAKOĐER MIRKA GODANJA
josip mitrović

Josip Mitrović sustigao Stipu Jančića IVAN LUKIĆ TAKOĐER MIRKA GODANJA

Uz opasku da su glasovi odavno već podijeljeni i da redakcija Sportala zna ime pobjednika nastavljamo donošenje glasovanja pojedinih klubova. Opaska je tu samo radi toga da se izbjegnu moguće kalkulacije u sumnje da se favoriziralo nekoga pred kraj našeg natjecanja. Glasove donosimo prema vlastitom nahođenju i sa željom da do samog kraja borba za vrh bude neizvjesna i izjednačena.

Nakon glasova iz Gradišta imamo izjednačenje na vrhu ljestvice. Stipu Jančića je sustigao Josip Mitrović pa naša dva dosadašnja laureata nastavljaju i dalje borbu za naslov što znači da i dalje igraju na visokom nivou čime zaslužuju pohvale trenera i kapetana suparničkih momčadi kao što je slučaj s Brankom Mikulićem i njegovim kapetanom i prezimenjakom Darkom. U borbu za naslov se uključio i Marko Pole, a glasove su zaradili Mario Lučić, Tomislav Šimunac i Miloš Mišić koji iz sjene prati vodeći dvojac.

NK Slavonac Gradište

Trener Branko Mikulić je dao glas kolegi treneru Ivanu Lukiću te igračima:

 1. Josip Mitrović – Hašk Sokol
 2. Mario Lučić – Hašk Sokol
 3. Tomislav Šimunac – Tomislav

Kapetan Darko Mikulić:

 1. Marko Pole – Fruškogorac
 2. Josip Mitrović – Hašk Sokol
 3. Miloš Mišić – Negoslavci

 

Poredak nakon drugog kluba:

 1. Stipe Jančić 5
 2. Josip Mitrović 5
 3. Miloš Mišić 4
 4. Marko Pole 3
 5. Nenad Erić 2
 6. Mario Lučić 2
 7. Bruno Šikić 2
 8. Tomislav Šimunac 1

Treneri:

Mirko Godanj 1

Ivan Lukić 1

 

Partner Sportala u ovom izboru su tvrtke Laurea i Pismoreklam iz Požege koje se brinu o dizajnu, printu, oslikavanju vozila, digitalnim rješenjima i još puno toga među čime je i proizvodnja pehara, medalja i plaketa.

 

Podijeli
 •  
 •  
 •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.