Josip Lešić i Pavo Nikolić u velikom finalu!

Stigli smo do samog kraja izbora najboljeg igrača 3. HNL Istok od strane čitatelja Sportala, u završnu bitku ulaze Josip Lešić i Pavo Nikolić, i nema dileme da nas čeka bitka za svaki glas!

U polufinalu je Pavo Nikolić još jednom suvereno slavio, ovoga puta protiv najboljeg igrača Kutjeva Marka Kalanja, dok je Josip Lešić u pravoj drami slavio protiv napadača Slavonije Ivana Antunovića. Nikolić je od početka imao prednost i možemo reći da je bez puno uzbuđenja izborio finale. U drugom dvoboju bilo je vatre. Isto tako se činilo da je Lešić “ležerno” u finalu, imao je veliku prednost, ali su se Antunovićevi navijači probudili u poslijepodnevnim satima i kreirali pravu dramu, na kraju je prvotimac Graničara slavio sa zaista minimalnom prednosti od samo 16 glasova, a i jedan i drugi su prebacili 1800 glasova!

Finalni dvoboj kreće danas od 20,00 sati, traje točno jedan dan, pa ćemo u večernjim satima nedjelje doznati tko je najbolji po izboru navijača, a onda krećemo s izborom kapetana i trenera svih momčadi što je možda nešto relavantniji pokazatelj tko je pokazao najviše protekle jeseni.

© Sportalo.hr 2020. | Newsphere by AF themes.