Josip Jakovljević i Gabrijel Veočić u novom Sport plusu

I sljedećeg ponedjeljka čeka nas novo izdanje Sport plusa, urednika i voditelja Josipa Šebalja u kojem nas čekaju nogometne i borilačke teme. U Goste stiže trener i prvi strijelac BSK-a Josip Jakovljević te boksački prvak Hrvatske Gabrijel Veočić.

Oglas

TEMA: 1 – Nogometni klub BSK iz Buka – osvrt na jesensku polusezonu u natjecanju Prve Županijske lige Požeško – slavonske i naslov prvaka s maksimalnim bodovnim učinkom. Naime, momčad iz Buka u 13 utakmica ima sve pobjede i maksimalnih 39 bodova što je 8 više u odnosu na drugoplasirani Papuk iz Velike. Osim toga Bučani ima nevjerojatnu gol razliku 102:9 te dominiraju ovom ligom u kojoj nemaju pravu konkurenciju.

Oglas

 

Oglas

GOST: Josip Jakovljević, NK “BSK” Buk

                 

 

TEMA: 2 – Boksački klub “Brod” – osvrt na nedavno održano Prvenstvo Hrvatske na kojem je Brođanin Gabrijel Veočić po prvi puta došao do naslova prvaka Hrvatske. On još uvijek pripada kategoriji mlađih seniora do 23. godine te je kandidat za odlazak na Olimpijske igre u Tokyio koje bi se ovoga ljeta trebale održati u Japanu. Osim toga, bit će riječi o narednim mečevima i planovima za 2021. godinu.

 

GOST: Gabrijel Veočić, BK “Brod”