/Josip Brekalo se oporavio od ozljede i zaigrao protiv Francuza BREKALO: "POKAZALI SMO DA VRIJEDIMO, OVO JE PRAVI PRISTUP"
josip brekalo hns

Josip Brekalo se oporavio od ozljede i zaigrao protiv Francuza BREKALO: "POKAZALI SMO DA VRIJEDIMO, OVO JE PRAVI PRISTUP"

Josip Brekalo oporavio se od ozljede zadobivene u prvoj utakmici te je zaigrao u minimalnom porazu Hrvatske U-21 od francuskih vršnjaka.

“Svima smo pokazali da možemo djelovati kao momčad. Pridržavali smo se dogovora i malo nam je nedostajalo da budemo nagrađeni. Imali smo šansi, nismo ih iskoristili. Zadovoljni smo, ovo je pravi pristup, bez obzira koliko je bilo teško vratiti se nakon onakvog poraza od Rumunjske”

“Trebalo je skupiti glave i pokazali smo karakter, pokazali smo da nešto vrijedimo, a Rumunjska, Francuska i Engleska uistinu su snažne momčadi. Nadamo se pozitivnom rezultatu u preostalom dvoboju”

“Bio sam uplašen u prvom trenutku, mislio sam da je to možda zadnja utakmica za mene na ovom turniru, no poslije sam se dobro osjećao i ispostavilo se da nije toliko opasno. Hvala liječničkoj službi, sve smo napravili za oporavak i rekao sam izborniku da može računati na mene”

Foto HNS

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.