Josip Brekalo: Moj san je igrati na velikom natjecanju

Foto: Screenshot

Tri dana prije dvoboja Hrvatske i Engleske na Wembleyju, pred predstavnike medija izašao je i član njemačkog Wolfsburga, ofenzivac Vatrenih Josip Brekalo.

Kako se suprotstaviti Englezima, koji će u prvoj utakmici Skupine D Europskog prvenstva imati prednost domaćeg terena, odgovara hrvatski reprezentativac Josip Brekalo.

“Morat ćemo imati čvrsti blok, Englezi će nas kao domaćini i favoriti u toj utakmici napadati, imaju za to kvalitetu. Naša je šansa u protunapadu, tako ćemo se i pripremati za susret. U današnje vrijeme mnogo se rješava i u prekidima, usredotočit ćemo se i na to”, poručio je.

Brekalo je status seniorskog reprezentativca stekao poslije hrvatskog osvajanja srebra u Rusiji. Tu je pustolovinu pratio na ekranu, a sada ima prigodu utjecati na rezultat na smotri najboljih europskih momčadi.

“Moj je san igrati na velikom natjecanju. Hrvatsku sam gledao na Svjetskom prvenstvu prije tri godine, i gledajući sve te ljude kako prate reprezentaciju, bio mi je veliki motiv postati dio te momčadi. Uspio sam, i jako se radujem Europskom prvenstvu”, kaže.

Izvor: Hrvatski nogometni savez