Josip Bogdanović podnio ostavku na klupi Sikirevaca!

U tjednu smjena trenera u MŽNL PŽ-SB nakon Željka Mitrovića u Požegi klupu je u Sikirevcima nakon 14 mjeseci obnašanja dužnosti napustio dosadašnji trener Josip Bogdanović koji se u emotivnom obraćanju zahvalio svom sada već bivšem klubu!

Nakon teškog poraza protiv Hajduka Pakraca 0:7, dosadašnji trener Sikirevaca Josip Bogdanović odlučio je da više neće biti  na klupi ovog međužupanijskog ligaša. Odluku je donio nakon pažljivog razmatranja situacije te konzultacija s predsjednikom kluba. Poraz koji je Sikirevci doživjeli bio je neugodan, a Bogdanović smatra da takav rezultat ne bi smio biti prihvatljiv, bez obzira tko je bio na terenu. Uvažavajući interese kluba, Bogdanović je donio odluku o napuštanju pozicije trenera kako bi omogućio ekipi brži oporavak i povratak bodovima. Zahvalio se upravi na korektnom odnosu i suradnji te istaknuo predanost igrača.

-“Kao što sam već i najavio nakon teškog poraza protiv Pakraca, nakon prespavane noći i dalje sam mišljenja da je ovo rezultat koji se ne može i ne smije dogoditi bez obzira tko je igrao odnosno tko nije igrao. U razgovoru s predsjednikom kluba potvrđen je prekid suradnje. Smatram kako su dečki šokirani te bi moj ostanak najvjerojatnije produžio takvo stanje iz kojeg se brzo moraju trgnuti. Interesi kluba su uvijek na prvom mjestu pa je time odluka napuštanja s pozicije trenera jednostavnija i odlučnija. Zahvalio bih se svakako upravi na izrazito korektnom odnosu i suradnji. Rade odličan i mukotrpan posao kako bih ono osnovno funkcioniralo na pristojnoj razini u klubu. Dečki su poslušni i vole kvalitetan rad ,tako da sam uvjeren kako će se dečki brzo vratiti na pravi kolosijek odnosno pobjedama. Posebno hvala navijačima.”- komentirao je za Sportalo sada već bivši trener Sikirevaca, Josip Bogdanović.

Podsjetimo, Sikirevci nakon četiri kola trenutno zauzimaju deseto mjesto prvenstvene ljestvice Međužupanijske NL Brod-Požega s četiri osvojena boda (slavlje u Oprisavcima u trećem kolu 0:2, remi u drugom sa Slavoncem iz Nove Kapele 2:2 i porazi od Požege i Hajduka).

Treneru Bogdanoviću želimo puno uspjeha u privatnom i poslovnom planu kao i u funkciji koju obnaša Školi nogometa u Vrpolju, ŠNOPS, sa kategorijom limačića. Ovim činom mjesto trenera Sikirevaca tako je ostalo upražnjeno pa će svakako biti zanimljivo vidjeti tko će sjesti na vruću klupu međužupanijskog ligaša!