Još samo dva mjesta za ekipe na Memorijalu Šedevi – Zeba

Još su samo dva dana do Memorijalnog turnira Tomislav Šedevi – Ivica Zeba kojeg u sjećanje na svoje prerano preminule prijatelje i suigrače organizira NK Slaven.

Oglas

 

Oglas

Broj ekipa koje će sudjelovati na turniru je ograničen na 28 ekipa, do sada ih je prijavljeno 26 pa ekipe koje žele u bitku za bogatu novčanu nagradu moraju požuriti s prijavama. Prijaviti se ekipe mogu telefonski na brojeve 098/959-7440 (Mijo) i 098/963- 7754 (Josip).

Oglas

Gračani svojim gostima kao što je uobičajeno na ovom turniru spremaju i dobar provod van nogometnog terena uz bogatu ponudu hrane i pića. Teren u dvorištu područne škole je već ušminkan, sve je spremno za najbolji ljetni malonogometni turnir!

Ždrijeb parova obavlja se u petak u 19,00 sati, kompletan raspored će biti unaprijed objavljen pa će svaka ekipa znati kada igra svoju prvu, ali i sve kasnije utakmice.  Na sam dan turnira, u subotu 20. lipnja u 11,00 u Sesvetama će se služiti Sveta misa zadušnica za Tomislava i Ivicu nakon čega će biti i položeni vijenci na njihova posljednja počivališta.

Do sada prijaveljene ekipe:

NK GRANIČAR ZAGRAĐE

CAFFE BAR OASE

CAFFE BAR RED TAB

POSLOVNA INTELIGENCIJA

LOGORAŠI

CAFFE BAR COLOSSEUM

POLICIJSKA POSTAJA PLETERNICA

PILANA BLATANČIĆ

PORTO

PUME

  1. OMB SOKOLOVI

GOMBR

MNK HELDA

NK POŽEGA

MNK AUTODIJELOVI TOKIĆ

BLACK QUEEN

MNK JAKŠIĆ

NK SLAVEN GRADAC

MANSARDA GRADNJA

IVICA ZEBA

MNK PLETERNICA

MNK BIRTIJCA

PILANA JANKOVIĆ

MNK SKENDEROVCI

ZMAJEVI

EKIPA BEZ IMENA