Još jedan sportaš igra utakmicu svoga života i treba našu pomoć

Nažalost moramo ponekad objaviti i vijesti koje nisu dobre ni ugodne, ali vezane su za sport i radi se o najbitnijoj utakmici s kojom se do sada suočio jedan sportaš. Inicijativa obitelji, prijatelja, NK Bratstvo Vranovci stigla je i do nas pa i mi molimo za pomoć obiteljskom čovjeku koji samo želi doživjeti starost sa svojom suprugom i dječacima pa ne oklijevajte – malo, od srca, a puno nas može pomoći i dati Josipu priliku za novi život jer ukoliko pobjedi u ovoj utakmici – ništa više neće biti isto. Prenosimo molbu njegovog prijatelja Antonija Tolića:

Oglas

Javljam vam se sa jednom molbom koja nažalost nije pozitivnog karaktera. Moj prijatelj Josip Henjec (35 god), iz Vranovaca (općina Bukovlje), ušao je u utakmicu sa opakom bolesti koja traje više od godinu i pol dana. Ukratko o Josipu: otac je dvojice dječaka od 7 i 9. godina, izuzetno marljiv i radišan čovjek, otac i suprug za primjer! Dugo godina je igrao nogomet i sebe nesebično davao za matični NK Bratstvo iz Vranovaca, a tako odgaja i svoju djecu i od prvih koraka vezao ih je za sport. Nakon nekoliko zračenja, kemoterapija i operacije, opasan Josipov protivnik ne posustaje i njegova utakmica ulazi u produžetke. Jedini način da Josip pobjedi je imunoterapija, koja nažalost nije pokrivena subvencijom HZZO-A, a nekoliko tretmana košta više od 250 000 kn. Stoga Vas molim da na svom portalu objavite sliku i da proširimo priču među dobrim ljudima koji su, siguran sam, spremni pomoći ovom čovjeku i njegovoj obitelji. Hvala Vam na odvojenom vremenu i čitanju moje poruke. Unaprijed zahvalan,
Antonio Tolić, Josipov radni kolega i prijatelj!

Oglas

Na slici pročitajte i apel Josipove obitelji, a mi izdvajamo ono najbitnije, a to je žiro račun – koliko tko može, malo po malo možemo mi to!

Oglas

HR5423900013222382161