Još jedan mali anđel treba našu pomoć – zovite, molite i uplatite za Kiaru!

Još jedan mali anđel, nesvjestan i zaigran ne može bez pomoći ljudske, bez dobrote i milosrđa. Iskažimo se i odrecimo barem malo onog svakodnevnog luksuza i preusmjerimo ljubav, molitvu i donaciju od srca za radost života i zahvalnost roditelja.

Oglas

Pomozimo Kiari molitvom, pozivom, donacijom – cijena poziva 6,25 kn 060 9003

Oglas

Uskoro će ovaj mali nađelak proslaviti 7. rođendan, a pred njom je očito duga i teška borba za život. Krajem srpnja otkriven joj je rijedak zloćudni tumor, a svemu su prethodile glavobolje i dijagnoza da je riječ o konjuktivitisu. Vrsta tumora mozga poznata kao glioblastom jedan je od najtežih karcinoma za liječenje. Radi se o najagresivnijem raku mozga. Društvo Crveni križ je pokrenulo humanitarnu akciju prikupljanja novaca za Kiarino liječenje, ali i obitelj je sama počela prikupljati novac preko stranice GoGetFunding – Svi za Kiaru.

Oglas

Račun za donacije je otvoren na mamu – Matea Lambaša Goršić:

Tekući: HR9125030073251005176

Žiro: HR8125030073151000296

Swift: VBCRHR22 Sberbank d.d. Model HR 99

Opis plaćanja: donacija za Kiarino liječenje

Za daljnje liječenje aplicira na 4 kliničke studije u Americi koje koriste eksperimentalne lijekove. Takvo liječenje košta između 2 i 5 milijuna dolara. Osim eksperimentalnog liječenja za ovakav tumor trenutno ne postoji lijek ili metoda kako ga liječiti. “Primjenjuje se radioterapija ali trajno liječenje u vidu kemoterapije ili neurokirurškog zahvata nažalost ne postoji. Radi se o jednom od najmalignijih tumora dječje dobi nalazi se u moždanom deblu, vrlo mala struktura fizički ali tu se križaju živčane strukture mozga i zadirati neurokirurški u tu strukturu je gotovo nemoguće”, kaže ravnatelj Klinike za dječje bolesti Zagreb Goran Roić Kiara je operirana je i trenutno prima radioterapiju u Zagrebu, ali treba pomoć za eksperimentalno liječenje u Americi.

https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novosti/hrvatska/4117838/kiara-ima-rijedak-rak-mozga-no-njezina-obitelj-nece-odustati-ja-zivo-dijete-necu-zakopati-borit-cu-se-za-nju/

https://net.hr/danas/hrvatska/pokrenuta-kampanja-za-kiaru-gorsic-kojoj-je-potrebno-lijecenje-u-americi-bd4a0d8a-2354-11ec-b834-56fed9847f00

https://www.24sata.hr/news/kiara-6-se-bori-sa-zlocudnim-rakom-na-mozgu-i-treba-pomoc-784902

Puno lakše je dati nego tražiti!