Još danas prijave za Kup NS Osijek

Danas, u ponedjeljak 14. veljače, istječe rok zainteresiranih klubova za prijavu u natjecanje Kupa Nogometnog središta Osijek. Odigravanje utakmica prvog kola Kupa predviđeno je već u nedjelju, 20. veljače. Nakon kompletiranja prijava, u Kući će nogometa u Osijeku biti održan i ždrijeb kup natjecanja. Prijaviti se možete putem mail adrese: nso.ante@email.t-com.hr ili osobno u Kući nogometa (Kupska ulica 31A), a uz prijavu morate priložiti i suglasnost kluba.
Na razini nogometnog središta Osijek pripadaju klubovi ispod 3. Hrvatske nogometne lige Istok, odnosno u konkretnom slučaju klubovi iz Međužupanijske nogometne lige “Osijek-Vinkovci”, 1. ŽNL OBŽ, 2. ŽNL Osijek te Lige NS Osijek.

Oglas

Pobjednik Kupa NS-a Osijek nastavlja natjecanje na razini Osječko-baranjske županije, gdje će mu na domaćem terenu, poludirigiranim ždrijebom, protivnik biti netko od trećeligaških sastava ili pak drugoligaš BSK iz Bijelog Brda.
Vrijeme za prijavu ističe danas, a svi koji žele, mogu se još danas prijaviti. Ne propustite sudjelovati u Kupu NS Osijek.

Oglas