/Jesenski prvak Valpovka s trenerom Brkićem i kapetanom Perakom probila led KRENULO GLASOVANJE ZA NAJBOLJEG IGRAČA I TRENERA MŽNL OSVI
valpovka

Jesenski prvak Valpovka s trenerom Brkićem i kapetanom Perakom probila led KRENULO GLASOVANJE ZA NAJBOLJEG IGRAČA I TRENERA MŽNL OSVI

Krećemo u borbu za naslov najboljeg igrača i trenera na polovici natjecanja MŽNL OSVI. Nije zlatna lopta, komadić je A4 papira na kojemu je diploma no ono puno važnije je mišljenje i respekt protivničkih kapetana i trenera te na kraju i kompliment za sjajno odrađen posao u jesenskoj polusezoni ovoga natjecanja.

Uz opasku da su glasovi odavno već podijeljeni i da redakcija Sportala zna ime pobjednika nastavljamo donošenje glasovanja pojedinih klubova. Opaska je tu samo radi toga da se izbjegnu moguće kalkulacije u sumnje da se favoriziralo nekoga pred kraj našeg natjecanja. Glasove donosimo prema vlastitom nahođenju i sa željom da do samog kraja borba za vrh bude neizvjesna i izjednačena.

Tako smo radi odlično odrađenog zadatka prvenstvo dali najboljima – treneru Valpovke Goranu Brkiću kao i njegovoj desnoj ruci na terenu kapetanu Josipu Peraku koji doista imaju puno razloga za zadovoljstvo i mogu uživati u zasluženom odmoru prateći razvoj situacije i raspodjelu glasova.

Valpovka

Trener Goran Brkić je dao glas treneru Ivanu Deniću – Mladost.

 1. Marijo Bojanović – Mladost
 2. Slavko Barat – Radnički Mece
 3. Marko Martinković – Slavonac

Kapetan Josip Perak

 1. Marijo Bojanović – Mladost
 2. Marko Martinković – Slavonac
 3. Domagoj Ćuk – Otok

Poredak nakon prvog kluba:

 1. Marijo Bojanović 6
 2. Marko Martinković 3
 3. Slavko Barat 2
 4. Domagoj Ćuk 1

Trener: Ivan Denić 1

 

Partner Sportala u ovom izboru su tvrtke Laurea i Pismoreklam iz Požege koje se brinu o dizajnu, printu, oslikavanju vozila, digitalnim rješenjima i još puno toga među čime je i proizvodnja pehara, medalja i plaketa.

Foto Valpovka

Podijeli
 •  
 •  
 •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.