/Jesenski prvaci najviše glasova dali Valentinu Podobniku ŽELJKO MITROVIĆ I MIROSLAV LUJIĆ PRVI GLASALI
bsk buk požega0002

Jesenski prvaci najviše glasova dali Valentinu Podobniku ŽELJKO MITROVIĆ I MIROSLAV LUJIĆ PRVI GLASALI

Kako smo i najavili krećemo s izborom najboljeg igrača 1. ŽNL požeško slavonske u protekloj jesenskoj polusezoni. Kako je i red krećemo od najboljih, od jesenskog prvaka.

Požega je pod vodstvom Željka Mitrovića odradila zaista sjajan posao prošle jeseni, skupili su 25 bodova, jedan više u odnosu na sezonu prije kada su isto tako bili jesenski prvaci, ali je razlika poprilična jer su ovoga puta za to imali na raspolaganju jednu utakmicu manje! Prvo ime, barem što se tiče napadačkog učinka bio je Krunoslav Kahanek koji je postigao 11 golova, a iza njega je vrlo ugodno osvježenje u momčadi mladi Mario Janota koji je protivničke mreže tresao 5 puta.

Željko Mitrović:

  1. Branko Sadilek – 3 boda
  2. Valentino Podobnik – 2 boda
  3. Tomislav Žuljević – 1 bod

Miroslav Lujić:

  1. Valentino Podobnik – 3 boda
  2. Ninoslav Parmaković – 2 boda
  3. Tomislav Žuljević – 1 bod

Dakle prvi lider u našem izboru je Valentino Podobnik kojeg su u Požegi očito dobro zapamtili jer je sjajnim golom u posljednjim minutama međusobnog ogleda nanio Crvenima jedini poraz u prvenstvu, a bio je i jedan od najvažnijih i najraspoloženijih u uvjerljivom slavlju BSK-a u Kupu.

Partner Sportala u ovom izboru su tvrtke Laurea i Pismoreklam iz Požege koje se brinu o dizajnu, printu, oslikavanju vozila, digitalnim rješenjima i još puno toga među čime je i proizvodnja pehara, medalja i plaketa.

Podijeli
  •  
  •  
  •