Jerko Leko odustao od odlaska u Velež, ostaje na klupi Jaruna

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Jerko Leko bio je na korak do odlaska u mostarski Velež, no na kraju je čitava priča propala i Leko nastavlja svoj posao u Jarunu kojeg uspješno obavlja već pune tri godine.

U petak se vijest pojavila u medijima, kontaktirali smo Leku koji je gotovo proročanski rekao da pričekamo s objavom dok ne bude potpisano. Na kraju ništa od potpisa, Leko je odustao nakon odugovlačenja Veleža te ostaje na klupi Jaruna.

– Ljudi iz Veleža su počeli odugovlačiti, pa su rekli kako moraju vidjeti s navijačima. Ne da mi su uopće ulaziti u te priče, bio sam korektan i dao im rok još dva dana, kako se nisu javili za mene je to završena priča. Ostajem u Jarunu, tako sam se ranije i dogovorio s predsjednikom. Već se ozbiljno radi na kadru za novu sezonu, za razliku od ranijih godina nećemo puno mijenjati, bit će nešto odlazaka, dovest ćemo nekoliko pojačanja i idemo ambiciozno u novu sezonu – za Sportalo je rekao trener Jaruna Jerko Leko.

Leko će nogometaše Jaruna u pripreme za novu sezonu povesti 9. srpnja, a o konkretnim ambicijama je prerano govoriti s obzirom da su sve momčadi još uvijek u slaganju, no poznavajući Lekine ambicije, sigurno Plave vidi među četiri najbolje momčadi lige.