Jarun protutnjao Medulinom

Nogometaši Jaruna osvojili su Medulin kup, jak međunarodni turnir na kojem su ukratko rečeno – protutnjali! Ukupna gol razlika Lekine momčadi je 14:2, u finalu su s uvjerljivih 4:1 bili bolji od ekipe Rudara iz Pljevlja, crnogorskog prvoligaša.

– Spremni smo? Pa mislim da jesmo, dobro smo odradili pripreme, pogodili smo s pojačanjima, Tadić, Šarić i Valentić su nam donijeli iskustvo, uz Raula, Groznicu, Karamatića i ostale sada za razliku od jeseni imamo širok kadar kvalitetnih igrača. Dečki koji su tu bili jesenas su ipak još uvijek mladi za ovako snažnu ligu i osjetilo se kad nam je nedostajalo 2-3 prvotimca, sada nećemo imati taj problem. Cibalia? Vidim da imaju svojih problema, muče ih ozljede, nešto im je igrača i otišlo ali svakako ih poštujemo i ne shvaćamo olako, ali mi imamo cilj završiti među četiri najbolja u ovoj ligi, a ako to želimo i ostvariti moramo pobjeđivati na domaćem terenu – rekao nam je Jerko Leko.

Osim što su bili vrlo efikasni, nogometaši Jaruna su bili i razigrani u Medulinu.

– Uvijek volim pobijediti, ali me posebno vesele riječi protivnika koji su nam nakon finala čestitali na igri. I sam sam naravno jako zadovoljan, linije nam dobro funkcioniraju, tri pogotka postigla su tri napadača. Imamo još ovih nekoliko dana za završne postavke, prva dva kola nemamo Raula, trebamo to odraditi na pravi način i bez njega i pobjedom krenuti u drugi dio sezone – zaključio je Leko za Sportalo.

Baš je uvodni dio sezone kumovao nešto lošijem plasmanu Jaruna, jako su loše ušli u sezonu što sada nikako ne žele ponoviti tako da je na Cibaliju usmjerena maksimalna koncentracija.